Undervisnings­opplegg for ungdom i kritisk mediebruk og kildebevissthetFinn undervisningsopplegg

Tema

TikTok-sjokk i retten

I Grunnloven står det at alle er uskyldige inntil det motsatte er bevist. Hva slags konsekvenser kan det ha at det plutselig deles videoer og bilder fra rettssaler i sosiale medier, der de tiltalte ikke har blitt dømt ennå?

Prosjekt kvinnehelse

Hvordan snakke med ungdom om kvinnehelse? Denne ressurssiden gir deg som lærer, helsesykepleier eller ungdomsarbeider ressurser til å snakke med ungdom om kvinnehelse og sex fra et kildekritisk perspektiv. Her kan du lære mer om vagina, la ungdom debunke myter, skape gode samtaler og diskutere delingskulturen om egen helse på sosiale medier.

Prosjekt kvinnehelse

Kompetansepakke om kunstig intelligens

Er du skoleleder, lærer eller skolebibliotekar? Synes du det er vanskelig å vite hvordan du skal møte kunstig intelligens i skolen? Denne kompetansepakken inneholder videoer, refleksjonsspørsmål og oppgaver som bidrar til å øke de ansattes kompetanse og bevissthet rundt kunstig intelligens og ChatGPT i skolen.

Pakken finner du her!

Talk! Conversation cards

Here you can find the English conversation cards from the Digigen project Talk. Use the cards to talk to youths about everyday digital life!

Click here for Talk!